Успех на македонскиот тим на FIS CHI Bibis Cup!

Изминатите 2 дена на Копаоник во Република Србија се одржа FIS CHI Bibis Cup. Членовите на Сноуборд Клубот ХМКД Сања Спасовска и Александар Кацарски се апсолутни победници во Велеслалом трката освојувајќи прво место во женска и машка конкуренција, а во трката Слалом Сања освои првото место, а Александар трето место.

Им посакуваме уште многу успешни трки!

#никогашсами  #гордиспонзори