Традиционална велосипедска тура Годивје – Бабин Срт – Годивје

И оваа година традиционално со Сава осигурување ја поддржавме велосипедската тура Годивје – Бабин Срт – Годивје, организирана од Прв До Врв. Почитувајќи ги сите протоколи за заштита на животната средина на оваа тура учество земаа околу 100 велосипедисти.

Сава пензиско друштво продолжува со промоција на здрав начин на живот и заштита на животната средина. Се гледаме наскоро на следната авантура, преку која ќе ги запознаеме убавините на нашата земја.

#никогашсами #савапензиско #саваосигурување #срцезасветот