Повеќе од 21 милион денари во пензиските фондови Сава пензиски фонд и Сава пензија плус

Ве информираме дека во периодот од 17.01.2021 до 26.01.2021 година на сметките на пензиските фондови со кои управува Сава пензиско…

Џонас Салк

Едвард Џенер

Александар Флеминг

Вилијам Ослер

Роберт Кох

Успех на македонскиот тим на FIS CHI Bibis Cup!

Изминатите 2 дена на Копаоник во Република Србија се одржа FIS CHI Bibis Cup. Членовите на Сноуборд Клубот ХМКД Сања Спасовска и…

Андреас Везалиус